Pages

Friday, 20 January 2012

Second Blog


Assalamualaikum !

Firstly ayin nak bagitau yang ayin kesal n kecewe sangat sebab blog ayin yang
pertame iaitu ayinzihan.blogspot.com dah tak boleh login lagi . .

hem sedih sangat . . ayin sayang sangat kat blog ayin yang lame tu . .
itu berpunca dari kesilapan ayin sendiri . .
sebab ayin terlupa password and email ayin yang lame tu da
kene blog . .

pada followers n kawan2 ayin . . ayin mintak maaf sesangat k
kalau ayin tak update blog ayin yang lame 2 . .

lepas ni korang da boleh start melawat dekat blog ayin yang baru ni . .
sini tau . .

thanks atas sokongan kalian . .
jangan lupe follow ayin ye . .

ayin akan update blog ni dari masa ke semasa . . hope you guys bersabar k . .
sebab banyak sangat yang ayin nak kene buat kat blog ayin ni . .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011-2012. ALL RIGHT RESERVE BY AYINZIHAN