Pages

Saturday, 3 March 2012

Sedihnye saye ~

Assalamualaikum !

hai korunk ! kenape ayin sedih sangat ni . .
jangan sedih-sedih . . T_T

Waaa . . . kenape boleh macam ni . . isk isk isk . .
sebenarnye kan korunk , ayin nangis sebab follower
ayin sikit giler . . hem . . korunk tak sudi ke nak follow ayin . .

isk isk . . takpe 2 ayin akan usahakan korunk nak follow blog
ayin ni . . hahaha . .(ceh ayat jahat punye )
ni macam nak mintak tuto dari cik Lyssa ni . .

tapi rasanye ayin macam pernah nampak tuto ni dari die . .
hem . . nanti ayin cari balek . .

ok korunk . . nanti kalau da bace entry ni
sila -sila la follow yerk . .da da . .

New look~

Assalamualaikum !

hai korunk ! ape yang new look ni ayin ?
hei hei . . korunk tak perasan ke blog ayin da lain . .

itu la asik bace entry je . . kan da tak perasan blog
ayin da cantek . . haha . . dulu serabut kan? ha sekarang
da ada sedikit pembaharuan dekat blog ayin ni . .

setakat ni ayin rase yang terBAIK la wok !
tapi banyak lagi yang terbaik kat luar sane tu . . hehe . .
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011-2012. ALL RIGHT RESERVE BY AYINZIHAN