Pages

Sunday, 29 January 2012

hampir ke kemuncak !

Assalamaualaikum :q:

hai allz ! selamat bercuti di hari minggu ni . . haha ayin agak penat sikit sebab

2 hari ni ayin agak busy dgn part time yang tak bape sangat . . haha

solek menyolek yang tak bape nak bagus .. but ayin still puas hati dengan ape yang ayin buat . .

hari ni je pukul 8.30 a.m ayin da kene siap2 make up kan budak2 zapin

di kawasan kejiranan ayin . .

tapi bukan tu topik yang ayin nak cerita . . Actually, ayin hepi sangat sebab

jumaat lepas ayin da bertungkus lumus bersengkang mate sampai 3 4 pagi nak siapkan

blog ayin ni . . hem sedih sebab kene buat balik . . hepi sebab da hampir separuh siap . .

insyaallah ayin akan update sikit2 .. yela kadang2 tu tak ade mase nak pegang laptop . .

busy sangat . .


:w::w::w::w::w::w::w::w::w::w:

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011-2012. ALL RIGHT RESERVE BY AYINZIHAN